Bijbaan als pedagogisch medewerker

Solliciteer nu

Bijbaan als pedagogisch medewerker

Bij Freekids zijn we op zoek naar een flexibele pedagogisch medewerker (kinderopvang) om ons team te komen versterken.

Full-time / Part-time · Zaanstad

Over Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 28 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker (kinderopvang) die onze visie begrijpt en deze wil uitdragen. Wat ga je doen?

Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hun de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken.

Je zorgt voor goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hun over de gang van zaken binnen de groep.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij op zoek naar een bijbaan die je perfect kan combineren met jouw opleiding? En waar je tegelijkertijd alvast ervaring op kan doen op jouw (toekomstige) werkgebied?

Kom Team Freekids versterken❗️


Voor jou

  • Salaris tussen € 2.385,00 en € 3.192,00 (schaal 6 conform CAO Kinderopvang);
  • Een uitdagende, flexibele (bij)baan bij een groeiende organisatie waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Flexibiliteit, werken wanneer het jou uitkomt en ideaal te combineren met jouw opleiding (dus ook in de vakanties extra werken en extra bijverdienen!);
  • Kans op een vaste aanstelling bij aanhoudende goede prestaties;
  • Enthousiaste teams bestaand uit zeer betrokken collega’s;
  • Een professionele werkplek met een prettige open werksfeer!

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding (pedagogisch medewerker, CIOS of sport en bewegen) OF je hebt 50% van jouw studiepunten gehaald als je bijvoorbeeld de HBO-opleiding pedagogiek, sportkunde of de PABO volgt. 
  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.