Duo-functie pedagogisch medewerker Zaanstad

Solliciteer nu

Duo-functie pedagogisch medewerker Zaanstad

Bij Freekids kinderopvang zijn we niet op zoek naar slechts één pedagogisch medewerker, maar naar twee enthousiaste professionals die samen het verschil maken. Wij geloven sterk in de kracht van een hecht samenwerkend duo!

Heb jij een collega waar jij al jaren mee op de groep staat? Of een leuke vriend(in) waarmee je altijd al wil samenwerken? Zijn jullie twee handen op een buik en spreken jullie compleet dezelfde taal? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jullie!

Full-time / Part-time · Zaanstad

Wat gaan jullie doen?

Als pedagogisch medewerker bij Freekids ben je een drijvende kracht achter de ontwikkeling van kinderen. Je moedigt hen aan om te ervaren, ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Samen met je collega’s vorm je elke dag de bron van glimlachen op de gezichtjes van de kinderen. Je hebt een effectieve communicatie met ouders en/of verzorgers, waarmee je hen op de hoogte houdt van de dagelijkse gang van zaken op de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker krijg je de kans om, in samenspraak met je vaste collega's, mentor te zijn voor een aantal kinderen. Je voert observaties uit en houdt 10-minutengesprekken met de ouders, waarbij we gebruikmaken van Looqin.

Hoe ziet de duo-functie eruit?

Bij Freekids hechten we niet alleen waarde aan het werken in een sterk team, maar ook aan de kracht van een perfect op elkaar afgestemd duo. Daarom nodigen we jullie graag uit om als duo te solliciteren. Tijdens het sollicitatieproces zullen jullie samen deelnemen aan de gesprekken, waarbij onder andere zullen letten op jullie dynamiek en samenwerking.

Als er een klik is, met zowel Freekids als met elkaar, worden jullie als team aangenomen. Jullie zullen samen deel uitmaken van hetzelfde team, waar jullie teamverband volledig tot zijn recht komt.

Hoewel jullie voornamelijk samen zullen werken, zal er ook genoeg ruimte zijn om met je andere collega’s te werken en van hun expertise te leren. Samen maken jullie het verschil!

Wat bieden wij?

 • Een vaste werkplek in de Zaanstreek;
 • Samenwerken met je favoriete collega in een gezellige en informele werkomgeving;
 • Kansen voor zowel professionele als persoonlijke groei;
 • Een jaarcontract;
 • Opleidingen en cursussen;
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (schaal 6).

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met julie! 

Wat vragen wij aan jullie?

 • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4/een relevante HBO opleiding;

 • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;

 • Voorbeelden van hoe jullie, als collega’s, elkaar versterken op de groep;

 • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit- hygiëne- en veiligheidseisen en over de ontwikkelingsfases van een kind;

 • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht.

Over Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele organisatie die al meer dan 28 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij creëren een veilige en inspirerende omgeving waar kinderen ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, te ontdekken, en te leren.

Hoe moet ik solliciteren?

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl. Voor deze duo-vacature willen we je vragen om allebei apart te solliciteren, maar wel de andere helft van je duo te vermelden in je sollicitatie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem ook dan contact op met HRM@freekids.nl of bel naar 075-6409223.