Pedagogisch medewerker BSO de Delta

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO de Delta

Vind jij het leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling? Voel jij wat een kind nodig heeft om zich veilig te voelen en tot spel te komen? Dan zoeken wij jou!


Voor onze locatie Freekids de Delta zijn wij op zoek naar een parttime pedagogisch medewerker die ons team komt versterken in de kinderopvang. Lees snel verder!

Part-time · Assendelft

Over Freekids kinderopvang

Freekids Kinderopvang biedt al ruim 25 jaar verschillende soorten kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast kinderdagopvang biedt freekids ook peuteropvang, voorschoolse- en naschoolse opvang aan. Freekids heeft meerdere vestigingen in de gehele Zaanstreek. 

Locatie de Delta

In basisschool De Delta in Assendelft bieden we peuterspelen en buitenschoolse opvang aan. De prachtige lichte opvangruimte zorgt er bovendien voor dat de kinderen alle ruimte hebben om samen te spelen. In basisschool De Delta in Assendelft, biedt Freekids buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen van de school. Er is hierbij optimale afstemming tussen onderwijs en buitenschoolse opvang.

Wat ga je doen?

Knutselen, bouwen, een boek lezen of juist spelen in de grote speeltuin? Het kan allemaal! Je vangt de kinderen na schooltijd op en geeft ze de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Je stimuleert ze om fouten te maken en met nieuwe oplossingen te komen. Je kijkt per dag, per kind wat het beste bij hem of haar past. 

Je krijgt je eigen mentorkinderen waar je verantwoordelijk voor bent en observeert. Je voert met ouder(s) en/of verzorger(s) 10 minuten gesprekken en zorgt dagelijks voor een goede overdracht. 

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende en stimulerende omgeving waar kinderen zich thuis voelen?

Voor jou

 • Een jaarcontract voor 16-24 uur per week met zicht op een vast dienstverband, in combinatie met peuterspelen zijn meer contracturen ook mogelijk;
 • Werkdagen in overleg;
 • Enthousiast en gezellig team;
 • Een professionele werkplek met een prettige open werksfeer;
 • Een salaris tussen € 2.385,00 en € 3.192,00 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO Kinderopvang;
 • Eindejaarsuitkering van 3%;
 • Fietsplan;
 • Pensioenopbouw.

Wij vragen aan jou

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding;
 • Aantoonbare relevante stage/werkervaring met groepen en/of kinderen;
 • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;
 • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.