Pedagogisch medewerker BSO de Werf

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO de Werf

Vind jij het leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling? Voel jij wat een kind nodig heeft om zich veilig te voelen en tot spel te komen? Dan zoeken wij jou!


Voor onze locatie Freekids de Werf zijn wij op zoek naar een parttime pedagogisch medewerker in de kinderopvang die ons team komt versterken. Lees snel verder!

Part-time · Zaandijk

Over Freekids kinderopvang

Freekids Kinderopvang biedt al ruim 29 jaar verschillende soorten kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast kinderdagopvang biedt Freekids ook peuteropvang, voorschoolse- en naschoolse opvang aan. Freekids heeft meerdere vestigingen in de gehele Zaanstreek. 

Locatie de Werf

Samen met Basisschool De Werf in Zaandijk vormen wij een Integraal Kind Centrum (IKC) per schooljaar 2019-2020. Binnen de school bieden wij opvang van 0 tot 13 jaar. Een Integraal Kind Centrum (IKC) is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen samen komen. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0-13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Naast kinderdagverblijf bieden wij op deze locatie ook buitenschoolse opvang aan. Onderwijs en opvang gaan hier hand in hand.

Wat ga je doen?

Knutselen, bouwen, een boek lezen of juist spelen in de grote speeltuin? Het kan allemaal! Je vangt de kinderen na schooltijd op en geeft ze de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Je stimuleert ze om fouten te maken en zelf met nieuwe oplossingen te komen. Je kijkt per dag, per kind wat het beste bij hem of haar past. 

Je krijgt je eigen mentorkinderen waar je verantwoordelijk voor bent en observeert. Je voert met ouder(s) en/of verzorger(s) 10 minuten gesprekken en zorgt dagelijks voor een goede overdracht. 

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende en stimulerende omgeving waar kinderen zich thuis voelen?

Voor jou

 • Een gezellige, informele werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling; 

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang (schaal 6: €2.539,- tot €3.489,-); 

 • Vakantiedagen conform CAO Kinderopvang, 210 uur op fulltime basis;  

 • Een fijne werkomgeving waar het tonen van initiatief zeer wordt gewaardeerd;  

 • Scholingsmogelijkheden;  

 • Jaarlijks een leuk team uitje; 

 • Fietsplan na 1 jaar in dienst. 

Wij vragen aan jou

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding;
  Check of je met jouw diploma op de BSO mag werken
  Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

 • Aantoonbare relevante stage/werkervaring met groepen en/of kinderen;

 • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;

 • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.