Pedagogisch medewerker BSO De Delta

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO De Delta

Ga jij helemaal los tijdens een potje trefbal of voetbal met de kinderen? Lees je graag rustig samen een boek? Of leer je de kinderen koken in ons kinderkookcafé?

Van klimrek tot keuken, van leeshoek tot knutselkamer. Op deze locatie kan jij zeker je plek vinden! Ga jij onze (Free)kids een te gekke tijd na school bezorgen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken! Hopelijk tot snel!

Part-time · Assendelft

Freekids De Delta

Bij de BSO krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden van 4 tot 13 jaar. Met een uniek BSO concept in Zaanstad gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Klimmen op het klimrek, trefbal, koken en leuke uitjes zijn enkele voorbeelden van activiteiten die jij als pedagogisch medewerker kan organiseren. De faciliteiten zijn aanwezig om er voor de kids een te gekke tijd van te maken.

Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van
0 tot 13 jaar die al ruim 29 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze wilt uitdragen. 

Wat ga je doen?

Knutselen, bouwen, een boek lezen of juist spelen in de grote speeltuin? Het kan allemaal! Je vangt de kinderen na schooltijd op en geeft ze de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Je stimuleert ze om fouten te maken en zelf met nieuwe oplossingen te komen. Je kijkt per dag, per kind wat het beste bij hem of haar past. 

Je krijgt je eigen mentorkinderen waar je verantwoordelijk voor bent en observeert. Je voert met ouder(s) en/of verzorger(s) 10 minuten gesprekken en zorgt dagelijks voor een goede overdracht. 

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Voor jou

 • Een gezellige, informele werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling; 

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang (schaal 6: €2.539,- tot €3.489,-); 

 • Vakantiedagen conform CAO Kinderopvang, 210 uur op fulltime basis;  

 • Een fijne werkomgeving waar het tonen van initiatief zeer wordt gewaardeerd;  

 • Scholingsmogelijkheden;  

 • Jaarlijks een leuk team uitje; 

 • Fietsplan na 1 jaar in dienst. 

Wij vragen aan jou

 • Een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, kijk op diploma check of jouw opleiding geschikt is; 

 • Aantoonbare relevante stage/werkervaring met groepen en/of kinderen;

 • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;

 • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.