Pedagogisch medewerker BSO Et Buut

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO Et Buut

Ga jij helemaal los tijdens een potje trefbal of voetbal met de kinderen? Lees je graag rustig samen een boek? Of leer je de kinderen koken in ons kinderkookcafé?

Van klimrek tot keuken, van leeshoek tot knutselkamer. Op deze locatie kan jij zeker je plek vinden! Ga jij onze (Free)kids een te gekke tijd na school bezorgen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken! Hopelijk tot snel! 

Parttime · Zaandam

Freekids Et Buut

Bij de BSO krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden van 4 tot 13 jaar. Met een uniek BSO concept in Zaanstad gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Klimmen op het klimrek, trefbal, koken en leuke uitjes zijn enkele voorbeelden van activiteiten die jij als pedagogisch medewerker kan organiseren. De faciliteiten zijn aanwezig om er voor de kids een te gekke tijd van te maken. 

Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van
0 tot 13 jaar die al ruim 28 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze wilt uitdragen. 

Wat ga je doen?

Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken.

Je zorgt voor goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hun over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je ervoor observaties verricht.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving?

Voor jou

 • Een salaris tussen € 2.539,00 en € 3.489,00;

 • Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie waarbij geen dag hetzelfde is;

 • Kans op een vaste aanstelling bij aanhoudende goede prestaties;

 • Enthousiast team bestaand uit aantal zeer betrokken collega’s;

 • Een professionele werkplek met een prettige open werksfeer;

 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. 

Wij vragen van jou

 • Een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, kijk op diploma check of jouw opleiding geschikt is; 

 • Vier of vijf middagen inzetbaar op de buitenschoolse opvang;

 • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;

 • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;

 • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.