Pedagogisch medewerker KDV de Meander

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker KDV de Meander

Is jouw dag niet compleet zonder het gelach van een kind? Blije medewerkers zorgen voor blije kinderen en dat is waar wij het iedere dag voor doen: de glimlach van een kind!

Voor onze locatie in Assendelft zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 36 uur. Zien we jou snel?

Full-time · Assendelft

Over Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 25 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze uit wilt dragen. 

Wat ga je doen?

Als medewerker kinderopvang (pedagogisch werker) bij Kinderdagverblijf de Meander stimuleer je de kinderen in hun ontwikkeling, geef je hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken. Samen met je collega's zorg jij iedere dag een lach op het gezicht van de kinderen. 

Je zorgt voor een goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hen over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je observaties verricht en 10-minutengesprekken met ouders voert. 

Over Kinderdagverblijf de Meander

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijke, kleinschalige sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Freekids De Meander is gevestigd in Saendelft, nabij het winkelcentrum. Freekids biedt je de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van jou en jouw kind.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Voor jou

  • Een vaste werkplek in Assendelft;
  • Een gezellige, informele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Jaarcontract van 36 uur per week;
  • Opleidingen en cursussen;
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (Schaal 6).

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding / HBO opleiding;

  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;

  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;

  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.