Pedagogisch medewerker KDV de Werf

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf de Werf

Is jouw dag niet compleet zonder het gelach van een kind? Blije medewerkers zorgen voor blije kinderen en dat is waar wij het iedere dag voor doen: de glimlach van een kind!

Voor onze locatie in Zaandijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 27 tot 36 uur. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Full-time / Part-time · Zaandijk

Over Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 25 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze uit wilt dragen. 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf de Werf stimuleer je de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken. Samen met je collega's zorg jij iedere dag voor een lach op het gezicht van de kinderen. 

Je zorgt voor een goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hen over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je observaties verricht en 10-minutengesprekken met ouders voert. Hierbij maken wij gebruik van Looqin. 

Over Kinderdagverblijf de Werf

Samen met Basisschool de Werf in Zaandijk vormen wij een Integraal Kind Centrum (IKC) per schooljaar 2019-2020. Binnen de school bieden wij opvang van 0 tot 13 jaar. Een Integraal Kind Centrum (IKC) is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang samen komen. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0-13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Naast kinderopvang bieden wij op deze locatie ook Peuterspelen en Buitenschoolse opvang. Onderwijs en opvang gaan hier hand in hand. 

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende en stimulerende omgeving voor de kinderen?

Voor jou

  • Een vaste werkplek in Zaandijk, uitstekend bereikbaar ook met openbaar vervoer
  • Een gezellige, informele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Jaarcontract 27 tot 36 uur per week
  • Opleidingen en cursussen
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (Schaal 6)

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding / HBO opleiding;

  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;

  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;

  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.