Pedagogisch medewerker Kinderopvang Assendelft

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker Kinderopvang Assendelft Peutergroep

Is jouw dag niet compleet zonder het gelach van een kind? Blije medewerkers zorgen voor blije kinderen en dat is waar wij het iedere dag voor doen: de glimlach van een kind!

Op de peutergroep verzorg je kinderen van 2 tot 4 jaar. In deze levensfase ontwikkelt het kind zich volop en jij mag daar onderdeel van uitmaken!

Full-time / Part-time · Assendelft

Kinderopvang Assendelft

Freekids Kinderopvang Assendelft is samen met Freekids Assendelft XL gevestigd in het begin van Assendelft, vlakbij nieuwbouwwijk Kreekrijk. Deze vestiging is ruim opgezet, heeft lichte lokalen en een fijne speelhal. Zo vind je binnen het kinderdagverblijf op iedere groep verschillende speelhoeken met ontwikkelings- en ervaringsgerichte materialen. Daarnaast hebben we een omheinde buitenruimte, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en fietsen. De buitenruimte beschikt onder andere over een baby patio, glijbaan en een zandbak. Op deze locatie bieden wij kinderopvang van 0 tot 13 jaar onder één dak. Kom jij ons hechte maar bovenal gezellige team versterken? 

Freekids

Freekids is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 28 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze uit wilt dragen. 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker op de kinderopvang bij Freekids Assendelft stimuleer je de kinderen in hun ontwikkeling, geeft je hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken. Samen met je collega's zorg jij iedere dag een lach op het gezicht van de kinderen. 

Je zorgt voor een goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hen over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je observaties verricht en 10-minutengesprekken met ouders voert. Hierbij maken wij gebruik van Looqin.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons thuis voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende en stimulerende omgeving voor de kinderen?

Voor jou

  • Een vaste werkplek in Assendelft, uitstekend bereikbaar ook met openbaar vervoer
  • Een gezellige, informele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Jaarcontract 36 uur per week
  • Opleidingen en cursussen
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (Schaal 6)

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding / HBO opleiding (SPW4, Pedagogiek, SPH, PABO)

  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk

  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind

  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.