Pedagogisch medewerker peuterspelen

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker peuterspelen 

Voor diverse locaties in Zaanstad zijn wij op zoek naar collega's voor het Peuterspelen. Dit kan in combinatie met één of meerdere middagen buitenschoolse opvang. 


Het fijne aan deze vacature is dat je voornamelijk in de ochtenduren werkt. Samen kijken we wat bij jou past en wat bij ons past. 


Ben je in het bezit van een VVE-certificaat? Of bezit je een 3F (B2) Taalcertificaat. Dan de vacature voor pedagogisch medewerker peuterspelen misschien iets voor jou! 


Part-time · Koog aan de Zaan

Freekids Kinderopvang

Freekids is een professionele kinderopvangorganisatie. We bieden al ruim 25 jaar opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben verschillende vestigingen in de gehele Zaanstreek, waar we kinderdagverblijf, peuterspelen, voorschoolse- en/of naschoolse opvang aanbieden. 

Peuterspelen & BSO

Wij zoeken gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerkers voor het peuterspelen in combinatie met de buitenschoolse opvang. Je werkt met kinderen van 2 tot 4 jaar die jij samen met je collega's voorbereid op het basisonderwijs. Daarnaast ben je minimaal één middag werkzaam op de buitenschoolse opvang. Grote kans dat je de kinderen die je op het peuterspelen uitzwaait naar de basisschool, later weer tegenkomt op de buitenschoolse opvang. Mocht je in de Zaanstreek wonen dan is de kans groot dat je op de fiets naar je werk kan. 

Wat ga je doen?

s' Ochtends heb je, samen met je collega's, de verantwoordelijkheid over kinderen van 2 tot 4 jaar bij de Peuteropvang. Je zorgt dat ze zo goed mogelijk zijn voorbereid op het basisonderwijs. Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken. 's Middags onderneem je 1 keer per week leuke activiteiten met de kinderen die naar school zijn geweest bij de buitenschoolse opvang. De rest van de dagen ben je 's middags lekker vrij. Mocht je meer uren willen, is het in overleg mogelijk om meerdere middagen op de buitenschoolse opvang te draaien. 

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving?

Wij bieden

  • Een vaste werkplek;
  • Een gezellige, informele werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang (Schaal 6: €2.385,00 en € 3.192,00) + een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskosten
  • Teamuitjes en de leukste personeelsfeestjes

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding / HBO opleiding (SPW4, Pedagogiek, SPH). 
  • Een VVE certificaat of een 3F (B2) taalcertificaat en de bereidheid een VVE te behalen;
  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;
  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;
  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Heeft deze pedagogisch medewerker vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.