Pedagogisch medewerker Zaandam babygroep

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker Zaandam babygroep

Is jouw dag niet compleet zonder het gelach van een kind? Blij medewerkers zorgen voor blije kinderen en dat is waar wij het iedere dag voor doen: de glimlach van een kind!

Voor  zijn wij opzoek naar iemand die ons hechte en bovenal gezellige team komt versterken op de babygroep. 

Full-time / Part-time · Zaandam

De Dotterbloem

De Dotterbloem is een kinderdagverblijf in Zaandam. De Dotterbloem was tevens de oorspronkelijke naam van het kinderdagverblijf waar de werkneemsters van Verkade (‘de meisjes van Verkade’) ooit hun kinderen onderbrachten. Een echte Zaanse naam dus. De kinderen van de babygroepen bij de Dotterbloem stromen door naar onze peutergroepen: Freekids Junior. Hier worden de kinderen op de juiste manier voorbereid op de basisschool en de buitenschoolse opvang.

Op dit moment is de Dotterbloem gevestigd in een tijdelijke, maar gloednieuwe opvanglocatie aan de Cello 1 in Zaandam. Uiteindelijk keren wij terug naar de Mahoniehout waar onze locatie 22 jaar geleden voor het eerst gevestigd werd. Uiteindelijk nemen wij namelijk onze intrede in de nieuwbouw ‘Zaanse Helden’. Kom je snel bij ons kijken?

Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 25 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze visie begrijpt en deze uit wilt dragen. 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker (kinderopvang) bij de Dotterbloem stimuleer je de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken. Samen met je collega's zorg jij iedere dag een lach op het gezicht van de kinderen. 

Je zorgt voor een goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hen over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je observaties verricht en 10-minutengesprekken met ouders voert. Hierbij maken wij gebruik van Looqin. 


Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende en stimulerende omgeving voor de kinderen?

Voor jou

  • Een vaste werkplek in Zaandam, uitstekend bereikbaar ook met openbaar vervoer
  • Een gezellige, informele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Jaarcontract 27 of 36 uur per week
  • Opleidingen en cursussen
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (Schaal 6)

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding / HBO opleiding (SPW4, Pedagogiek, SPH, PABO)

  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk

  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind

  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Wij zijn op zoek naar jou!