Pedagogisch medewerker Zaandam XL

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker Zaandam XL

Ga jij helemaal los tijdens een potje trefbal of tafelvoetbal met de kinderen? Lees je liever rustig samen een boek of leer je de kinderen koken in ons kinderkookcafé?

Van klimrek tot keuken, van leeshoek tot knutselkamer,op deze locatie kan jij zeker je plek vinden! Ga jij onze (Free)kids een te gekke tijd na school bezorgen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken!

Part-time · Zaandam

Freekids Zaandam XL

Bij FreeKids Zaandam XL krijgt de fantasie van kinderen de vrije loop. Op deze vestiging bieden we opvang aan meerdere stamgroepen in verschillende leeftijden van 4 tot 13 jaar. Met een uniek BSO concept in Zaanstad gaan we uit van de vrije gedachte van het kind. Klimmen op het klimrek, trefbal, koken en leuke uitjes zijn enkele voorbeelden van activiteiten die jij als pedagogisch medewerker kan organiseren. De faciliteiten zijn aanwezig om er voor de kids een te gekke tijd van te maken. 

Freekids

Freekids Kinderopvang is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar die al ruim 28 jaar kinderopvang biedt binnen de Zaanstreek. Wij bieden de kinderen een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers die onze visie begrijpen en deze willen uitdragen. 

Wat ga je doen?

Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling, geeft hun de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken.

Je zorgt voor goede overdracht met ouders en/of verzorgers en informeert hen over de gang van zaken binnen de groep.

Als vaste pedagogisch medewerker op de groep, krijg je in overleg met je vaste collega’s een aantal mentorkinderen waarvoor je ervoor observaties verricht, 10 minuten gesprekken met ouders voert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Looqin.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons ‘thuis’ voelen. Dit bereiken we graag samen met jou! 

Ben jij de pedagogische alleskunner, die zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving?

Voor jou

  • Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Kans op een vaste aanstelling bij aanhoudende goede prestaties;
  • Enthousiast team bestaand uit aantal zeer betrokken collega’s;
  • Een professionele werkplek met een prettige open werksfeer;
  • Een salaris tussen € 2.242,00 en € 2.979,00 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO Kinderopvang (schaal 6);
  • Jaarcontract voor 8 tot 24 uur per week, we kijken graag wat het beste bij jou en ons past (we zijn op zoek naar krachten die inzetbaar zijn op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).

Wij vragen van jou

  • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 3 of 4 opleiding;
  • Aantoonbare relevante stage/werkervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvangbranche is wenselijk;
  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, geldende kwaliteit - , hygiëne - en veiligheidseisen en de ontwikkelingsfases van een kind;
  • De volgende kwaliteiten: een positieve en flexibel instelling, “hands on” mentaliteit, teamplayer, betrouwbaar, klantgericht, kindvriendelijk en ontwikkelingsgericht. 

Solliciteer direct!

Hebben we je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Reageer dan op onze vacature via onderstaande button of stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar HRM@freekids.nl.